Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з питань застосування новацій у використанні РРО та оформлені трудових відносин з найманими особами

опубліковано 18 лютого 2021 о 15:47

Днями у ЦОП Оболонського району м. Києва та у торгово-розважальних центрах «Космополіт» і «Ультрамарин» проведено зустрічі з платниками податків, темою яких було питання застосування РРО/ПРРО та неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

Податківці зосередили увагу на основних аспектах застосування суб’єктами господарювання програмних реєстраторів розрахункових операцій, скасування механізму «кешбек», а також розповіли про категорії суб’єктів господарювання, які звільнені від застосування РРО/ПРРО. Також, зазначили, що використання ПРРО – це безкоштовне рішення від ДПС, яке повністю забезпечить функціонал з урахуванням  вимог Закону про РРО.

Крім того, було розглянуто питання щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства в частині  використання найманої праці, зокрема, в частині обов’язковості оформлення трудових відносин з найманими працівниками та повідомлення про це контролюючого органу.

Фахівці Головного управління ДПС у м. Києві продовжуватимуть роз’яснювальну роботу з даних питань серед платників столиці.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine