Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці столичної податкової продовжують ознайомлювати платників із особливостями застосування РРО/ПРРО

опубліковано 19 лютого 2021 о 11:08

Вчора, у ЦОП Печерського району м. Києва фахівці управління контролю за розрахунковими операціями Головного управління ДПС у м. Києві провели зустріч із платниками податків. Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій – тема чергової зустрічі.

У ході зустрічі фахівці столичної податкової розповіли слухачам про основні аспекти застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, про категорії суб’єктів господарювання, які звільнені від застосування РРО/ПРРО, також щодо скасування механізму «кешбек» (компенсації споживачам частини сум штрафних санкцій). Крім того, зосереджено увагу присутніх на діючих розмірах фінансових санкцій за порушення порядку застосування РРО/ПРРО.

Також розглянули питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин та питання негативних економічних та соціальних наслідків не задекларованої праці та виплати заробітної плати без сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Завершальний етап зустрічі відбувся у форматі конкретних запитань та відповідей щодо заявлених тем.

Головне управління ДПС у м. Києві й надалі проводитиме заходи роз’яснювального характеру серед платників столиці, щодо застосування РРО/ПРРО.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine