Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено чергову зустріч із платниками податків м. Києва щодо застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 02 березня 2021 о 16:23

Нещодавно, у приміщенні ЦОП Святошинського району м. Києва відбулася зустріч столичних податківців із суб’єктами господарювання.

Під час зустрічі фахівці Головного управління ДПС у м. Києві роз’яснили платниками податків нюанси використання РРО та новації, які діють у 2021 році і продовжать діяти з початку 2022 року. Також, посадовці розповіли про коло платників, які мають застосовувати програмні РРО, порядок їх реєстрації та переваги.

Крім того, присутні обговорили питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин і питання негативних економічних та соціальних наслідків не задекларованої праці та виплати заробітної плати без сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У ході зустрічі суб’єкти господарювання мали змогу отримати кваліфіковані відповіді фахівців столичної податкової служби на свої запитання стосовно заявлених тем.

Спеціалісти Головного управління ДПС у м. Києві продовжуватимуть роз’яснювальну роботу з даних питань серед платників податків м. Києва. 

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine