Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової м. Києва продовжують ознайомлювати платників із особливостями застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 04 березня 2021 о 11:43

Нещодавно, керівництвом та фахівцями столичної податкової, у ЦОП Солом’янського району м. Києва було проведено зустріч із платниками податків м. Києва. Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій – головна тема зустрічі.

Під час заходу фахівці Головного управління ДПС у м. Києві розповіли присутнім про основні аспекти застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, а також про категорії суб’єктів господарювання, які звільнені від застосування РРО/ПРРО. Крім того, зосередили окрему увагу на діючих розмірах фінансових санкцій за порушення порядку застосування РРО/ПРРО.

До присутніх на зустрічі звернулася заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, яка зауважила, що такі зустрічі дадуть змогу платникам почути корисну інформацію та обговорити найбільш актуальні питання застосування РРО/ПРРО. Також, Інна Якушко нагадала учасникам, про інформаційні ресурси ДПС України, на яких постійно розміщуються актуальні роз’яснення податкового спрямування, коментарі керівництва та інфографіки.

Окрім того, розглянули питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин та питання негативних економічних та соціальних наслідків не задекларованої праці та виплати заробітної плати без сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Завершальний етап зустрічі пройшов у форматі запитань та відповідей щодо заявлених тем.

Фахівці Головного управління ДПС у м. Києві продовжуватимуть роз’яснювальну роботу з даних питань серед платників податків м. Києва.


Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine