Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості застосування РРО/ПРРО та оформлення трудових відносин розглядалися під час чергової зустрічі із столичними платниками

, опубліковано 05 березня 2021 о 11:45

Вчора, у ЦОП Шевченківського району м. Києва відбулася зустріч керівництва та фахівців столичної податкової з суб’єктами господарювання м. Києва, на якій обговорювалися особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Під час зустрічі фахівці ГУ ДПС у м. Києві розповіли учасникам заходу про основні аспекти застосування суб’єктами господарювання РРО/ПРРО, категорії суб’єктів господарювання, які звільняються від застосування РРО/ПРРО, а також щодо скасування механізму «кешбек».

Крім того, податківці зазначили, що використання ПРРО – це безкоштовне рішення від ДПС, яке повністю забезпечить функціонал з урахуванням вимог Закону про РРО.

До присутніх на зустрічі звернулася заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, яка зауважила, що такі зустрічі дадуть змогу платникам почути корисну інформацію та обговорити найбільш актуальні питання застосування РРО/ПРРО. Також, Інна Якушко нагадала учасникам, про електронний сервіс Податкової служби «InfoTAX» та про канали інформування ДПС у соціальних мережах.

Крім того, у ході зустрічі було розглянуто питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин і питання негативних економічних та соціальних наслідків не задекларованої праці та виплати заробітної плати без сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

На завершення заходу представники бізнесу мали змогу поставити свої запитання та отримати кваліфіковані відповіді стосовно заявленої теми.


Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine