Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Набрали чинності зміни до Порядку обліку платників податків і зборів

опубліковано 26 березня 2021 о 11:32

Головне  управління ДПС у м. Києві інформує, що 19 березня 2021 року набрали чинності зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09 грудня 2011 року № 1588.

Зазначені зміни затверджені наказом Міністерства фінансів України від 08 лютого 2021 року № 62 «Про затвердження  Змін до Порядку обліку платників податків і зборів» (далі – Наказ № 62) з метою приведення Порядку обліку платників податків і зборів у відповідність до змін, внесених до Податкового кодексу України законами України від 16 січня 2020 року № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» та від 14 липня 2020 року № 786-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб – підприємців».

Більш детально про зміни, внесені Наказом № 62 до Порядку обліку платників податків і зборів, можна дізнатися за посиланням: https://tax.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/458800.html

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine