Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн засідання «круглого столу» з питань застосування РРО/ПРРО

опубліковано 29 березня 2021 о 14:49

Днями, у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося чергове онлайн засідання «круглого столу», на якому обговорили актуальні питання новацій у застосуванні РРО/ПРРО. Захід відбувся у форматі Zoom-конференції.

Під час засідання фахівці столичної податкової розповіли платникам податків щодо категорій платників, які мають обов’язково використовувати РРО/ПРРО, ліміти обсягу доходів платників єдиного податку, лібералізацію штрафних санкцій, скасування механізму компенсації «кешбек», а також про необхідні первинні документи при використанні РРО/ПРРО та коди УКТ ЗЕД.  

Крім того, податківці зауважили, що такий формат зустрічі дасть можливість почути проблемні питання, які виникають у суб’єктів господарювання при використанні РРО/ПРРО та надати допомогу для їх вирішення.  

В ході онлайн засідання фахівці податкової м. Києва надали кваліфіковані відповіді на запитання платників податків щодо заявленої теми.  

Наприкінці засідання столичні податківці нагадали учасникам, про електронний сервіс Податкової служби «InfoTAX», про канали інформування ДПС у соціальних мережах, а також про можливості Електронного кабінету.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine