Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ельвіра Пруднікова: мільйонні доходи задекларували 1062 киянина

, опубліковано 06 квітня 2021 о 14:44

«Протягом січня – березня 2021 року, кияни подали майже 8 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого доходу склала близько 8,7 млрд гривень. За поданими деклараціями узгоджено до сплати в бюджет майже 174,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб та близько 23,7 млн грн військового збору», – про це розповіла заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова.

Доходи в понад 1 млн грн, згідно поданих декларацій, наразі налічуються у 1062 осіб. Загалом, вони задекларували понад 7,1 млрд грн та мають сплатити податку на доходи фізичних осіб у сумі майже 132,6 млн грн і понад 17 млн грн військового збору.

До кінця кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році залишився 1 місяць. Так, останній день подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2021 року, термін сплати задекларованих зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору – до 01 серпня 2021 року.

Ельвіра Пруднікова зауважила, що громадяни, які мають кваліфікований електронний підпис можуть подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити свої податкові зобов’язання скориставшись сервісом Електронний кабінет.  

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine