Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: до податкової служби столиці подано майже 8000 декларацій в яких задекларовано близько 8,7 млрд грн отриманих доходів

опубліковано 05 квітня 2021 о 08:10

Ми вже маємо результати «Деклараційної кампанії 2021» за попередні три місяці 2021 року. До податкової служби столиці подано майже 8000 декларацій (на 816 декларацій більше ніж минулоріч) в яких задекларовано близько 8,7 млрд грн отриманих доходів (на 2,4 млрд грн більше ніж за відповідний період минулого року). Про це повідомила начальник столичної податкової Злата Лагутіна в інтерв’ю інтернет – виданню «КиевВласть».

За поданими деклараціями було узгоджено до сплати в бюджет понад 174,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб (майже на 50 млн грн більше ніж за аналогічний період минулого року) та більш ніж 23,7 млн грн військового збору (на 4,5 млн грн більше минулорічних показників).

За відповідний період минулого року громадянами було подано 7184 декларації в яких було задекларовано близько 6,3 млрд грн отриманих доходів. До сплати було узгоджено 124,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та майже 19,2 млн грн військового збору.

Також начальник столичної податкової звернула увагу, що обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи за минулий рік у платників податків виникає при отриманні доходів від податкових агентів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування, доходів не від податкових агентів, іноземних доходів та в інших передбачених Податковим кодексом України випадках.

Повна версія інтерв’ю за посиланням https://kievvlast.com.ua/text/nachalnik-gu-dps-u-mkievi-zlata-lagutina-svidome-deklaruvannya-dohodiv-ta-splata-podatkivpravilnij-shlyah-do-pobudovi-evropejskogo-suspilstva?fbclid=IwAR1O_bcB2SVseXYOeKQD5LVY-xjtgzlGFINCeJsyNytcwRnYwoHAIa-8oqg

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine