Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн навчання для громадян щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи

, опубліковано 05 квітня 2021 о 16:52

Днями, у Головному управлінні ДПС у м. Києві в рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році відбулося чергове онлайн навчання. Тема навчання: «Заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи у разі отримання доходу у вигляді основної суми боргу (кредиту) платника податку, прощеного (анульованого) кредитором за його самостійним рішенням, не пов’язаним з процедурою банкрутства, до закінчення строку позовної давності, у разі якщо його сума перевищує 25 відсотків однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на рік), встановленої на 1 січня звітного податкового року». Захід відбувся за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM.

Під час проведення заняття було розглянуто основні положення діючого законодавства щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи у рамках заявленої теми. Крім того фахівці столичної податкової нагадали учасникам заходу в який спосіб та терміни можна подати декларацію до податкових органів.

У ході навчання учасники отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання згідно тематики онлайн навчання.

Задля обізнаності громадян щодо «Деклараційної кампанії 2021» такі онлайн навчання проводяться Головним управлінням ДПС у м. Києві щоп’ятниці у форматі Zoom-конференції.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі. Слідкуйте за анонсами. 

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine