Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості застосування РРО/ПРРО – основна тема онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 12 квітня 2021 о 13:09

Нещодавно в Головному управлінні столичної податкової було проведено чергове онлайн засідання «круглого столу». Фахівці податкової служби столиці та представники бізнесу, у форматі ZOOM – конференції, обговорили особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО). У заході взяла участь заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві  Інна Якушко, яка відкрила засідання «круглого столу».

Спікери поінформували онлайн слухачів щодо важливих аспектів законодавчих змін у застосуванні РРО та ПРРО.

У ході заходу обговорювалися питання, зокрема, щодо категорій платників, які мають обов’язково використовувати РРО та ПРРО, хто має право не застосовувати РРО або ПРРО, ліміти обсягу доходів платників єдиного податку.

Крім того, столичні податківці надали практичні рекомендації щодо застосування програмного забезпечення під час проведення розрахункових операцій.

Також фахівці податкової нагадали платникам податків м. Києва про функціонування банера «Програмні РРО» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС, в якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування ПРРО.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine