Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці столичної податкової прийняли участь у онлайн зустрічі з питань реєстрації податкових накладних в ЄРПН

, опубліковано 16 квітня 2021 о 11:21

Нещодавно за сприяння Європейської бізнес асоціації відбулася онлайн зустріч для платників податків з питань реєстрації податкових накладних в ЄРПН. Захід відбувся за участі фахівців ГУ ДПС у Київській області, ГУ ДПС у м. Києві, Північного та Південного міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків.

З різних регіонів України платники податків мали можливість отримати консультативну допомогу у вирішенні питань при зупиненні реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування. Фахівці податкової служби пояснили алгоритм дій у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування, акцентували увагу на порядку заповнення Таблиці даних платника та особливостях заповнення Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування.

Податківці звернули увагу учасників заходу на поширені випадки за яких платники податків можуть бути віднесені до переліку ризикових та наголосили куди можна звернутись за отриманням роз’яснень.