Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: ми, як і бізнес, зацікавлені у тому щоб всі працювали чесно та за єдиними правилами, у рівних конкурентних умовах

, опубліковано 27 квітня 2021 о 12:58

Сьогодні столичною податковою службою спільно з Всеукраїнською професійною громадською організацією «Спілка податкових консультантів України» проведено онлайн зустріч, яка присвячена обговоренню питань застосування РРО та програмних РРО.

«ДПС Києва, як і податкова служба загалом, підтримує всі рішення, які сприяють підвищенню комфортності ведення бізнесу, без яких неможлива подальша детінізація економіки.

Ми, як і бізнес, зацікавлені у тому щоб всі працювали чесно та за єдиними правилами, у рівних конкурентних умовах», - зауважила під час свого виступу начальник Головного управління ДПС у   м. Києві Злата Лагутіна.

Під час онлайн зустрічі фахівці столичної податкової висвітлили основні аспекти нововведень застосування  РРО/ПРРО, акцентували увагу на термінах обов’язкового застосування платниками реєстраторів розрахункових операцій, наголошували на перевагах застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Далі захід проходив у форматі питань – відповідей, які платники задавали особисто та надсилали в чаті.

Тема використання РРО та ПРРО не втрачає свою актуальність для обговорення серед бізнес спільноти. І для Головного управління ДПС Києва вкрай важливо проводити роз’яснювальні заходи, щоб допомогти платникам розібратися у всіх питання, які виникають у ході підприємницької діяльності.

Столична податкова служба завжди налаштована на конструктивний діалог з бізнесом,  готова почути  питання платників та надати вичерпні відповіді.