Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальне в застосуванні РРО та програмних РРО під час онлайн засідання «круглого столу»

опубліковано 30 квітня 2021 о 11:22

Сьогодні столичні податківці провели чергове засідання «круглого столу» з представниками бізнесу м. Києва. Тема онлайн заходу: «Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій».

Відкрила захід начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, яка зауважила, що використання програмних РРО – є сучасною альтернативою класичним касовим апаратам і зручним рішенням для суб’єктів господарювання.

У ході зустрічі, фахівці столичного податкового управління ознайомили слухачів із важливими аспектами законодавчих змін у застосуванні РРО та програмних РРО.

Також податківцями було надано практичні рекомендації щодо застосування програмного забезпечення під час проведення розрахункових операцій.

Наприкінці заходу провідні фахівці нагадали суб’єктам господарювання про функціонування банера «Програмні РРО» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС, в якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування програмних РРО.

Завершальний етап засідання відбувся у форматі запитань та відповідей щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine