Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» щодо практичних аспектів застосування РРО та програмних РРО

, опубліковано 07 травня 2021 о 13:13

Сьогодні, у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося чергове онлайн засідання «круглого столу» за участю фахівців столичної податкової  та суб’єктів господарювання м. Києва, на якому обговорили особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

«Тема нововведень під час застосування реєстраторів розрахункових операцій не втрачає своєї актуальності для обговорення. Загалом, запровадження програмного РРО є важливим кроком до детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності», –  про це повідомила начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна під час засідання «круглого столу».

Крім того, фахівці податкової м. Києва поінформували учасників засідання «круглого столу» про особливості застосування РРО та програмних РРО у 2021 році, останні законодавчі зміни, переваги використання програмного РРО під час проведення розрахункових операцій, а також нагадали про відповідальність платників податків за порушення норм законодавства в частині застосування РРО.   

У ході онлайн засідання учасники активно долучались до обговорення проблемних питань у застосування РРО та програмних РРО, а посадовці надавали кваліфіковану допомогу для їх вирішення.

Практика проведення таких заходів продовжується. 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine