Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: надання допомоги платникам податків в межах правового поля є одним із пріоритетів нашої роботи

опубліковано 17 травня 2021 о 11:26

Днями у стінах столичної податкової відбулася зустріч керівництва Головного управління ДПС у  м. Києві з представниками Ради бізнес-омбудсмена та столичними платниками. Предметом зустрічі стало обговорення питань, які виникають у платників податків у ході ведення їх господарської діяльності, зокрема, стосовно функціонування СМКОР.

«Важливим пріоритетом у нашій роботі є надання допомоги платникам податків, але виключно у межах правового поля. Ми завжди готові до конструктивного діалогу та співпраці, оскільки зацікавлені у тому, щоб бізнес працював у рівних, конкурентних умовах з дотриманням норм податкового законодавства», - зауважила Злата Лагутіна начальник столичної податкової служби.

Переважна більшість питань, які розглядалися під час заходу стосувались ризиковості здійснених операцій підприємством. Податківці надали вичерпні відповіді на питання та детальні роз’яснення щодо підстав виключення підприємства з категорії ризикових.

Проведення таких спільних зустрічей  дає можливість детально аналізувати питання, які виникають у бізнес спільноти та оперативно знаходити шляхи їх вирішення.

 


Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine