Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дідок Вадим: електронні сервіси забезпечують комфортність та зручність дистанційного спілкування платників з податковими органами

, опубліковано 17 травня 2021 о 15:46

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося онлайн засідання "круглого столу" для представників бізнесу столиці щодо переваг застосування електронних сервісів ДПС України в умовах карантинних обмежень за участі заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві  Вадима Дідка.

«Електронні сервіси, запроваджені ДПС, набувають все більшої популярності серед платників податків. Так, у платників є можливість отримати необхідну інформацію, довідки, консультації, листуватись з податковою службою та подати звітність до податкового органу без відвідування центру обслуговування платників. Це, наразі, особливо актуально, саме під час поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та карантинних обмежень», - відзначив Вадим Дідок.

Під час заходу фахівці наголосили, що електронні сервіси ДПС сприяють економії часу, оперативності та зручності. Електронний кабінет – найбільш функціональний електронний сервіс ДПС, який зводить до мінімуму особисте спілкування платників із податковою та за допомогою якого можна отримати 126 різноманітних послуг.

Нагадуємо, що скористатись електронними сервісами платники мають можливість через офіційний вебпортал ДПС (https://tax.gov.ua).