Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ельвіра Пруднікова: податок на додану вартість є не простим у адмініструванні, але ми завжди готові надати додаткові роз’яснення платникам податків

, опубліковано 11 травня 2021 о 09:44

Головне управління ДПС у м. Києві  продовжує практику проведення онлайн заходів для представників столичної бізнес-спільноти. Темою нещодавного онлайн семінару стало обговорення актуальних  питань нарахування та сплати ПДВ та податку на прибуток.

«Ми постійно вдосконалюємо свою роботу, але важливим і першочерговим завданням для нас було і залишається - якісне обслуговування наших платників. Ми поділяємо складність деяких процесів адміністрування ПДВ тому завжди готові прийти на допомогу і надати кваліфіковані роз’яснення» - зауважила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова відкриваючи захід.

Фахівці столичної податкової розповіли  учасникам заходу  про важливі аспекти нарахування та сплати податку на додану вартість та податку на прибуток підприємств. Акцентували увагу на типових помилках, які допускають платники під час заповнення звітності та пояснили який порядок їх виправлення. Зокрема, спікери звернули увагу бізнес-спільноти на порядок заповнення рядків оновленої декларації з ПДВ та додатків до неї.

На всі питання, які надходили від платників спікери надали кваліфіковані відповіді.

Практика проведення онлайн заходів для платників продовжується. Слідкуйте за нашими анонсами.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine