Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: сервіс «Електронний кабінет» – шлях до цифровізації бізнес-процесів платника податків

, опубліковано 24 травня 2021 о 11:16

Про можливості та переваги сервісу «Електронний кабінет», способи, у які можна отримати електронні послуги, а також щодо роботи у приватній частині Електронного кабінету, розповіли фахівці Головного управління ДПС у м. Києві під час чергового онлайн засідання "круглого столу" для представників бізнесу столиці. 

Відкриваючи захід, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві  Вадим Дідок зазначив: «Електронний кабінет – найпопулярніший сервіс серед платників, який значно економить час та дає можливість платникам, в режимі 24/7, подавати звіти, сплачувати податки, переглядати та перевіряти в режимі реального часу свої облікові дані, стан розрахунків з бюджетом, а також здійснювати листування з податковою службою».

У ході заходу фахівці столичної податкової звернули увагу на те, що функціонал Електронного кабінету постійно розширюється, що скорочує до мінімуму особисте спілкування з контролюючими органами. Податківці наголосили, що на сьогодні, у приватній частині Електронного кабінету можна отримати 126 адміністративних послуг.

Крім того, працівники Головного управління ДПС у м. Києві нагадали, що вхід до Електронного кабінету платника можна здійснити за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua/, а також через субсайт Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС.

На завершення заходу онлайн слухачі мали можливість поставити запитання фахівцям податкової м. Києва щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine