Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання трансфертного ціноутворення під час онлайн засідання «круглого столу» у столичній податковій

, опубліковано 12 травня 2021 о 14:08

Сьогодні Головним управлінням ДПС у м. Києві  було проведено онлайн засідання «круглого столу» під час якого обговорювались актуальні питання у сфері трансфертного ціноутворення.

Інна Якушко, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві відкриваючи засідання зауважила, що тема трансфертного ціноутворення не втрачає своєї актуальності і такі заходи дають податківцям можливість надати кваліфіковані відповіді платникам, що виникають у процесі ведення їх господарської діяльності. Зокрема, сьогодні ми маємо змогу донести платникам нюанси нещодавно затвердженої наказом Мінфіну узагальнюючої податкової консультації.

Під час заходу, фахівці столичної податкової обговорили з представниками бізнес-спільноти практичне застосування змін, які були внесені Законом України №466 від 16.01.2020 в питання трансфертного ціноутворення (далі – ТЦУ), звернули увагу на значимість функціонального аналізу для цілей ТЦУ. Також нагадали  про зміни, які було внесено до порядку проведення перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки», розповіли на які саме питання надає відповідь Узагальнююча податкова консультація, затверджена наказом Мінфіну від 14.05.2021 №266

Крім цього, учасників заходу ознайомили з важливими нюансами у  заповненні звітності та поінформували про відповідальність платників за порушення допущені у сфері ТЦУ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine