Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: Проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС» є успішним та має важливе значення у формуванні професійної культури і високих етичних стандартів поведінки новоприйнятих працівників

опубліковано 15 червня 2021 о 08:41

Днями у стінах Київської школи економіки відбулася конференція присвячена темі «Дуальна освіта: виклики та перспективи в Україні». Участь у заході взяли представники столичної податкової на чолі із заступником начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадимом Дідком.

«Головне управління ДПС у м. Києві виступило практичною платформою для впровадження проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС». Цей проект передбачає поєднання навчання в університеті з повноцінною роботою. Наразі, в столичному податковому управлінні працює 31 студент який навчається за дуальною формою освіти. Важливим результатом вдало проведеного проекту є те, що за рік проходження державної служби жоден зі студенів не залишив дану освітню ініціативу, що свідчить про високий рівень успішної роботи менторства та адаптації», – під час виступу розповів Вадим Дідок.

За ініціативи Державної податкової служби України, вперше для органів державної влади, затверджено наказ «Про проведення пілотного проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», мета якого покращення іміджу та корпоративної культури в ДПС, якісне кадрове оновлення, формування команди фахівців, здатних швидко адаптуватися та реалізовувати нові технології та тренди.

У ході конференції своїм досвідом ділилися ментори столичної податкової, а  також випускники - працівники дуальної форми навчання.

Ефективне застосування на практиці системи адаптації, вдале створення належних умов для отримання практичних знань та вмінь на робочому місці, запровадження потужного інституту менторства в Головному управлінні ДПС столиці - це важливі аспекти реалізованого проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine