Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків про особливості застосування РРО та програмних РРО під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 23 червня 2021 о 17:36

Сьогодні в Головному управлінні столичної податкової було проведено чергове онлайн засідання «круглого столу» для платників податків щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

У режимі онлайн-конференції заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко коротко навела слухачам статистику щодо зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій та щодо використання програмних реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами господарювання.

«Кількість суб’єктів господарювання, які бажають використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій зростає, адже програмне рішення ДПС є доступним і безкоштовним та може бути застосоване для будь-якого пристрою, що підтримує операційні системи Android і Windows та підключене до мережі Internet», – підкреслила Інна Якушко.

У ході зустрічі фахівці столичної податкової розповіли учасникам заходу про основні аспекти застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, а також щодо категорії суб’єктів господарювання, які звільнені від застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Разом з тим, зосередили увагу на діючих розмірах фінансових санкцій за порушення порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Крім того, фахівці ознайомили слухачів з алгоритмом встановлення та використання програмних РРО.

Завершальний етап зустрічі відбувся у форматі конкретних запитань та відповідей щодо теми онлайн засідання.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine