Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Видача ліцензії на право оптової торгівлі пальним

, опубліковано 25 червня 2021 о 08:17

Головне  управління  ДПС  у  м. Києві нагадує, що суб’єкти господарювання (у тому числі іноземні суб’єкти господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) отримують ліцензії на право оптової торгівлі пальним на кожне місце оптової торгівлі пальним, а за відсутності місць оптової торгівлі пальним – одну ліцензію на право оптової торгівлі пальним за місцезнаходженням суб’єкта господарювання (у тому числі іноземного суб’єкта господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) або місцезнаходженням постійного представництва.

Ліцензії на право оптової торгівлі пальним видаються терміном на п’ять років.

Плата за ліцензію на оптову торгівлю пальним за відсутності місць оптової торгівлі пальним здійснюється до місцевого бюджету за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

Звертаємо увагу, що інформацію щодо отримання адміністративної послуги «Видача ліцензії на право оптової торгівлі пальним» можна переглянути за посиланням: https://kyiv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ (номер адміністративної послуги – 31).

Зокрема, за зазначеним посиланням можна дізнатися про:

перелік документів, необхідних для отримання ліцензії на право оптової торгівлі пальним, а також вимоги до них;

порядок та спосіб подання таких документів;

розмір та порядок внесення плати за ліцензію;

терміни видачі ліцензії тощо.

Довідково: отримання ліцензії на право оптової торгівлі пальним здійснюється відповідно до ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» (зі змінами та доповненнями).

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine