Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: Активна співпраця з Громадською радою дозволяє досягти конструктивних рішень у вирішенні питань взаємодії бізнесу та податкової

, опубліковано 30 червня 2021 о 16:02

Сьогодні, 30 червня 2021 року, відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві. Захід проходив онлайн на платформі ZOOM.

Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, голова Громадської ради Олег Добровольський та члени громадської ради.

Засідання розпочав голова Громадської ради, який звернувся до учасників заходу із вступним словом, а також ознайомив із порядком денним.

У ході онлайн-виступу начальник столичного податкового управління Злата Лагутіна ознайомила присутніх із звітом роботи ДПС Києва за 5 місяців 2021 року.

За словами начальника ДПС Києва у січні – травні 2021 року платниками Києва перераховано до бюджетів усіх рівнів 53 мільярди 400 мільйонів гривень, що на 4 мільярди 148 мільйонів гривень, або на 8 % перевищує минулорічні надходження за аналогічний період. Таким результатам ми завдячуємо столичним платникам, які своєчасно та добровільно наповнюють бюджет нашої країни.

Загалом, окрім результатів роботи столичної податкової учасниками засідання були розглянуті ряд питань, а саме щодо допомоги новоствореним суб’єктам господарювання в частині повної та своєчасної сплати податків, особливостей проведення перевірок у період дії карантинних обмежень, прямих податків для фізичних осіб.

Також були озвучені і проблемні питання стосовно блокування податкових накладних, таблиці даних платника податків та ризиковості платника.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine