Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси від ДПС – зручно та практично

опубліковано 30 червня 2021 о 14:13

Протягом п’яти місяців 2021 року Головним управлінням ДПС у м. Києві прийнято 1,8 млн звітних документів. З них 1,6 млн декларацій подано платниками податків за допомогою електронних сервісів, що у процентному відношенні складає 90 % від загальної кількості. Звертаємо увагу, що частка поданих звітів платниками міста Києва становить майже 17 % від загальної кількості по Україні.

Це свідчить про активність, обізнаність та цифрову грамотність платників міста Києва.

Найбільший відсоток поданих платниками податків звітних документів, за допомогою електронних сервісів, спостерігається у Голосіївському та Печерському районах міста Києва та складає 92 %.

Проте, цей показник може бути значно вищим, в основному в разі більш активного користування електронними сервісами самозайнятими особами. По цій категорії платників частка подання звітів засобами телекомунікаційного зв’язку по місту Києву становить лише 83 %. Тож, закликаємо суб’єктів господарювання – фізичних осіб користуватися перевагами електронних сервісів.

Звертаємо увагу, що працівники Центрів обслуговування платників та управління електронних сервісів Головного управління ДПС у м. Києві завжди готові допомогти в користуванні Електронним кабінетом, надати якісні консультації та кваліфіковані рекомендації про подання звітності.

Нагадуємо, що з 01 липня 2021 року розпочинається кампанія квартального декларування. Переконані, що за його результатами щодо подання звітності платники міста Києва покажуть найвищу податкову культуру та технічну обізнаність при поданні звітності виключно засобами телекомунікацій.

Наголошуємо, що подання звітності за допомогою існуючих електронних сервісів – це зручно, ефективно, надійно та не потребує відвідування Центрів обслуговування платників.

Кваліфіковану допомогу завжди можна отримати за телефонами
454-71-18 та 454-71-68.