Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі столичним підприємцям розповідали про переваги офіційного працевлаштування і легалізацію заробітної плати

опубліковано 08 липня 2021 о 16:46

Тривають зустрічі представників Головного управління ДПС у м. Києві та Головного управління Держпраці у Київській області з столичними підприємцями, які спрямовані на запобігання використання незадекларованої праці.

Так, вчора 07 липня 2021 року, відбулася чергова зустріч із роботодавцями столиці. Під час заходу податківці поінформували, про те, що столичною податковою постійно проводиться робота серед підприємців, щодо недопущення використання незадекларованої праці та виплати зарплати в конверті.

Також представники державних органів наголосили що працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляються права на гідні умови праці, захист своїх інтересів у сфері праці, гарантій у соціальному захисті.

Окремо акцентували увагу на перевагах офіційного працевлаштування та закликали працювати чесно з дотриманням відповідних норм чинного законодавства.

На завершення зустрічі, роботодавцям столиці нагадали, що виплата заробітної плати в конвертах спричиняє значні втрати для бюджетів усіх рівнів і позбавляє найманого працівника соціальних гарантій.

Подібні зустрічі будуть проводитися і надалі.