Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар для фахівців Центрів обслуговування платників м. Києва

опубліковано 02 липня 2021 о 13:49

Нещодавно для фахівців Головного управління ДПС у м. Києві, які безпосередньо беруть участь у роботі Центрів обслуговування платників, було проведено семінар.

Тема заходу: «Уникнення кризових ситуацій в спілкуванні. Конфліктологія та тактика вирішення конфліктних ситуацій. Психологія впливу та управління стресами. Комунікативна майстерність».

Лекторами семінару були представники Міністерства фінансів України та Київської школи економіки.

Так, на меті у спікерів було підготувати та навчити працівників виконувати службові обов’язки в умовах виникнення конфліктних ситуацій.

Під час заходу податківцям розповіли про важливість професії, її мету, як мотивувати себе на роботі та продемонстрували один із практичних кейсів.

Представники Київської школи економіки акцентували увагу співробітників на тому як діяти під час конфліктних ситуацій, як контролювати свої емоції, а також провели анкетування.

На завершення семінару заступник начальника Головного управління ДПС у
м. Києві Вадим Дідок зазначив: «Як сервісна служба, ми постійно вдосконалюємо свою роботу у процесі обслуговування платників аби спростити процес надання послуг, зробити його максимально комфортним, доступним та зручним. Тому підтримуємо проведення таких заходів, адже вони допомагають сприяти якісному виконанню службових обов’язків фахівцями».

Головне управління ДПС у м. Києві і надалі налаштоване проводити подібні заходи задля покращення обслуговування платників податків.