Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За І півріччя 2021 року платниками акцизного податку перераховано до держбюджету понад 32 мільйони гривень

опубліковано 19 липня 2021 о 16:50

«За І півріччя поточного року до Державного бюджету України від платників податків м. Києва надійшло акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) на суму більше 32 мільйонів гривень. Додатково надійшло близько 8 мільйонів гривень, а це на 31% більше відповідного періоду минулого року», – повідомила заступник начальника ДПС м. Києва Ельвіра Пруднікова під час онлайн зустрічі з представниками столичного бізнесу.   

Також, у січні – червні 2021 року до бюджету м. Києва від платників податків столиці надійшло понад 396 мільйонів гривень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що майже в 2 рази або на 184 мільйони гривень більше, ніж у І півріччі
2020 року.  

Нагадуємо, що для зручності платників податків в ДПС працює сервіс оперативного і автоматизованого повідомлення суб’єктів господарювання про сплив терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення дії ліцензії або анулювання ліцензії на певний вид діяльності.

Повідомлення про необхідність внесення чергового платежу за ліцензію автоматично формується на направляється суб’єкту господарювання засобами електронного зв’язку за 30, за 20, за 10, за 5 днів до настання терміну сплати ліцензії.