Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про окремі нюанси заповнення декларації по податку на прибуток підприємств під час онлайн зустрічі

, опубліковано 05 липня 2021 о 14:29

Питання нарахування та сплати податку на прибуток підприємств не втрачає своєї актуальності. Тож надати своєчасну допомогу платникам податків, зокрема у заповненні звітності стало нагодою для проведення онлайн зустрічі, яку організували столичні податківці.

Розпочинаючи захід  заступник начальника  Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова  наголосила, що фінансова звітність є невід’ємною частиною декларації з податку на прибуток підприємств і подається до податкового органу у порядку, передбаченому для подання такої податкової декларації.

Про те, як правильно заповнити декларацію по податку на прибуток підприємств у розрізі кожного додатку розповіли спікери столичної податкової. Акцентували увагу на типових помилках, які допускають платники при заповненні звітності та пояснили, який порядок їх виправлення.

Також фахівці податкової зауважили, що платники податків в режимі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету мають можливість створювати, редагувати, підписувати та надсилати податкову та фінансову звітність.

Крім відповідей на  питання, спікери на конкретних прикладах допомагали платникам заповнювати ті чи інші додатки до декларації та фінансову звітність.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine