Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча онлайн зустріч з представниками бізнесу приносить позитивні результати

, опубліковано 06 серпня 2021 о 10:37

Вчора, 05 серпня 2021 року, відбулася онлайн зустріч столичних податківців із представниками АТ «Райффайзен Банк». «Правильність заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів (розрахункових документів під час сплати податків, зборів, платежів до бюджету)» – важлива тема, яка обговорювалася під час зустрічі.

Фахівці ДПС Києва ознайомили слухачів із Порядком заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів.

У ході заходу сторони обговорили проблемні питання, які виникають при некоректному заповненні платіжних документів платниками, зокрема, щодо відсутності ІПН чи ЄДРПОУ при здійсненні платежів.

Представники банку повідомили, що доопрацьовано мобільний додаток для користувачів, через який здійснюються платежі, у яких буде обов’язковим зазначення ідентифікаційних даних, також в стані доопрацювання система платежів через касу банку.

На завершення онлайн зустрічі представники АТ «Райффайзен Банк» подякували за зустріч та відзначили готовність до співпраці з ДПС Києва.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine