Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичним платникам про порядок реєстрації та обліку у податкових органах

, опубліковано 30 липня 2021 о 10:36

Нещодавно столичною податковою службою було проведено чергову онлайн зустріч із суб’єктами господарювання. Під час заходу обговорювали питання реєстрації та обліку платників податків.      

Заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок відкриваючи захід зазначив: «Порядок обліку платників визначено главою 6 Податкового кодексу України та Порядком № 1588. Облік платників податків ведеться з метою створення умов для здійснення контролюючими органами контролю за правильністю нарахування, своєчасністю і повнотою сплати податків, нарахованих фінансових санкцій, дотримання податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи».

У ході онлайн зустрічі фахівці податкової м. Києва детально розповіли слухачам про особливості реєстрації та взяття на облік платників податків у податкових органах.

Також, податківці звернули увагу, що платники податків зобов’язані стати на облік у відповідних контролюючих органах за основним та неосновним місцем обліку, а також повідомляти контролюючі органи за основним місцем обліку про всі об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням.

На  всі питання, які надходили від суб’єктів господарювання, щодо заявленої теми спікери надали кваліфіковані відповіді.

Практика проведення таких заходів продовжується.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine