Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: сплачувати податки чесно та вчасно – це достойна громадянська позиція і ми вітаємо бізнес, який її підтримує

, опубліковано 07 вересня 2021 о 16:52

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася урочиста церемонія присвячена нагородженню переможців І туру регіонального рівня Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020».

На заході були присутні начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба та столичні суб’єкти господарювання, які за підсумками минулого року визнані сумліними платниками.

Серед переможців, 8 підприємств різних сфер діяльності – АТ «Фармак», ТОВ «Калина медична виробнича компанія», ПрАТ «Київстар», ТОВ «Ліга закон», ТОВ «Юкрейніан геарс», ПрАТ «Домобудівний комбінат № 4», ДП «Науковий токсикологічний центр імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України», ДП «Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки».  

«Мені приємно відзначити, що ви не зраджуєте принципам доброчесності і більшість з вас продовжує гідно нести звання сумлінного платника із року в рік. Змінюється суспільство, змінюється ставлення до держави, змінюється ставлення до сплати податків. Сплачувати податки чесно та вчасно – це достойна громадянська позиція, і звичайно ми вітаємо бізнес, який її підтримує. Вдячна  всім за значний внесок у розвиток економічного потенціалу нашої країни. Будьте успішними та  ефективними», – такими словами привітала переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020» Злата Лагутіна.

Також, Злата Володимирівна проінформувала присутніх про початок кампанії одноразового добровільного декларування активів громадянами, що дає можливість легалізувати свої статки.

Зазначимо, що Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» щорічно проводить нагородження сумлінних платників, які є зразковими в питаннях податкової культури, своєчасності сплати податків, розмірі заробітної плати та кількості офіційно працевлаштованих працівників.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine