Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як і де можна отримати ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями?

, опубліковано 10 вересня 2021 о 09:11

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що для отримання ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єктам господарювання (у тому числі іноземним суб’єктам господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) необхідно подати до податкового органу заяву на видачу відповідної ліцензії та документ, що підтверджує сплату квартальної суми за таку ліцензію з відміткою банку.

Заява подається до контролюючого органу за місцем торгівлі суб’єкта господарювання в один із таких способів:

безпосередньо до контролюючого органу;

поштою (рекомендованим листом);

засобами інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua (розділ «Листування з ДПС»).

Звертаємо увагу, що отримати адміністративну послугу щодо видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями можна у Центрі обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві за адресою: вул. Шолуденка, 33/19.

З умовами отримання ліцензії та переліком документів, необхідних для її отримання,  можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві за посиланням:

https://kyiv.tax.gov.ua/data/material/000/371/469140/_K19_L_tsenz_ya_rozdr_b_alkogol.pdf

Водночас, ознайомитися з інформацією щодо реєстрів діючих ліцензій роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним, можна на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: tax.gov.ua у розділі «Реєстри».

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine