Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про розвиток та удосконалення електронних сервісів ДПС під час засідання «круглого столу»

, опубліковано 14 вересня 2021 о 10:12

Днями у Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено чергове онлайн засідання «круглого столу» з представниками бізнесу столиці. Темою заходу стало обговорення переваг застосування електронних сервісів ДПС.

Заступник начальника столичної ДПС Вадим Дідок ознайомив учасників онлайн заходу з особливостями та перевагами електронних сервісів, які вже запроваджені ДПС. 

Крім того, у ході проведення засідання податківці звернули увагу онлайн слухачів на те, що ДПС в тестовому режимі запущено новий сервіс для платників податків — Інтерактивна податкова карта України.

«Інтерактивна податкова карта України дає змогу в онлайн режимі у будь-який час без звернення до органів ДПС отримувати актуальну податкову інформацію щодо агрегованих показників в частині сплачених сум податкових платежів, нарахованих податкових зобов’язань, сум податкового боргу, надміру сплачених сум та суми платежів, які сплачені та будуть нараховані у наступних періодах», – повідомив Вадим Дідок.

Фахівці Головного управління ДПС у м. Києві підкреслили, що податкова карта доступна користувачам на вебпорталі ДПС та у відкритій частині Електронного кабінету, а також за посиланням: https://map.tax.gov.ua/main.

На завершення заходу онлайн слухачі мали можливість поставити запитання фахівцям столичної податкової щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine