Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Затверджено форму фіскального касового чека за операцією з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі

, опубліковано 14 вересня 2021 о 13:08

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що у новій редакції викладено форму та зміст фіскального касового чека за операцією з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі.

Так, фіскальний касовий чек за операцією з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі – це розрахунковий документ/електронний розрахунковий документ, створений в паперовій та/або електронній формі (електронний розрахунковий документ), реєстратором розрахункових операцій або програмним реєстратором розрахункових операцій при проведенні операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі.

Довідково: нову редакцію фіскального касового чека за операцією з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі затверджено наказом Міністерства фінансів України від 29 червня 2021 року № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» (далі – Наказ № 329).  

Форма № ФКЧ-5 чека з торгівлі валютними цінностями наведена в додатку 7 до «Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» (далі – Положення).

Крім цього, Наказом № 329 викладено у новій редакції форми фіскального касового чека на товари (послуги) (Форма № ФКЧ-1 (додаток 1 до Положення)) та фіскального касового чека видачі коштів (Форма № ФКЧ-2 (додаток 2 до Положення)).

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine