Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок подання Таблиці даних платника податків під час зустрічі

, опубліковано 31 серпня 2021 о 10:41

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася чергова онлайн зустріч для представників бізнесових кіл столиці. Темою заходу стало обговорення порядку подання Таблиці даних платника податків.

Захід проходив у режимі онлайн зв’язку на платформі ZOOM.

Так, під час зустрічі податківці розглянули актуальні питання, пов’язані із зупиненням реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а також особливості заповнення та подання Таблиці даних платника податку на додану вартість.

«Протягом восьми місяців поточного року платниками податків було надіслано на розгляд 7 420 Таблиць даних платників податків, які було розглянуто Комісією Головного управління ДПС у м. Києві з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН в повному обсязі та прийнято відповідні рішення», – повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Олена Крупнова під час онлайн зустрічі.

Крім того, податківці наголосили, що Таблиця даних платників податків  подається разом із поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Таблиці даних платників податків, які були подані на розгляд Комісії Головного управління ДПС у м. Києві з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН без пояснень будуть не враховані.

Наприкінці заходу податківці надали вичерпні відповіді на запитання бізнесу стосовно заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine