Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переваги дуальної форми навчання та можливості працевлаштування на державну службу обговорювалися під час зустрічі в університеті ДФСУ

, опубліковано 16 вересня 2021 о 10:48

Вчора, 15 вересня 2021 року, переваги дуальної форми навчання та можливості працевлаштування у державних органах обговорювали під час зустрічі представники Державної податкової служби України, Головного управління ДПС у м. Києві, університету Державної фіскальної служби України та студенти закладу.

Представники університету ДФСУ відзначили важливість підготовки висококваліфікованих та професійних співробітників за допомогою дуальної форми навчання.

Заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок детально розповів про проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», а також поінформував про етапи подачі документів для працевлаштування у столичну податкову.

«Ефективне застосування на практиці системи адаптації, вдале створення належних умов для отримання практичних знань та вмінь на робочому місці є одними з важливих аспектів реалізованого проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», - зауважив Вадим Дідок.

Наразі, в столичному податковому управлінні працює 17 студентів які навчаються за дуальною формою освіти.

На завершення заходу студенти-старшокурсники отримали відповіді на свої запитання від представників податкової щодо дуальної форми навчання.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine