Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про одноразове (спеціальне) добровільне декларування під час онлайн семінару

, опубліковано 17 вересня 2021 о 13:16

Сьогодні в столичному податковому управлінні відбувся черговий онлайн семінар для платників податків, темою якого є інформування громадян про одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок та фахівці профільного підрозділу.

Податківці розповіли учасникам заходу, що одноразове декларування – це особливий порядок добровільного декларування активів, розміщених як на території України так і за її межами, якщо такі активи були одержані за рахунок доходів, з яких не сплачено податки.

«Декларувати можна ті активи, які перевищують норми передбачені Законом № 1539-IX. Для легалізації активів громадяни зможуть подати декларацію протягом одного року, адже кампанія проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року. Добровільна декларація подається в електронній формі через Електронний кабінет», –  наголосив заступник начальника.

Фахівці податкової звернули увагу слухачів на форму одноразової (спеціальної) добровільної декларації та розповіли про порядок її подання.

Окрім того, слухачів поінформовано про об’єкти, які підлягають обов’язковому декларуванню та розмір ставок, які застосовуються для нарахування збору.

На завершення семінару податківці наголосили, що столичною податковою щоденно з 10.00 до 11.00 години за телефоном: 454-67-00 проводиться сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine