Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці взяли участь в робочій нараді з питань податку на додану вартість

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 14:02

Сьогодні, 12 жовтня 2021 року, представники Головного управління ДПС у м. Києві на чолі з заступником начальника Оленою Крупновою взяли участь в робочій нараді ВГО «Асоціація платників податків України». Тема заходу: «Робоча нарада з питань податку на додану вартість».

Захід проходив у режимі онлайн зв’язку на платформі ZOOM.

Зі вступним словом до учасників робочої наради звернулася генеральний директор ВГО «Асоціація платників податків України» Людмила Герасименко, яка й модерувала захід.

Під час заходу обговорювалися проблемні питання, які виникають у платників податків щодо виведення їх із категорії ризикових, розблокування податкових накладних/розрахунків коригувань, прийняття Таблиці даних платника податків та інші питання, які стосуються ПДВ, а також щодо забезпечення єдиного підходу у їх вирішенні.

Окрім того, представники ДПС надали відповіді на сформовані питання та пропозиції, які надійшли від суб’єктів господарювання – членів Асоціації.

Робоча нарада відбулася у форматі конструктивного діалогу.

На завершення заходу Людмила Герасименко повідомила, що проведення наступної робочої наради планується у січні 2022 року.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine