Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна взяла участь у семінар-нараді ДПС України щодо практичних аспектів роботи з податковими ризиками

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 16:50

Про практичні аспекти організації роботи з податковими ризиками обговорювалося під час семінар-наради, яка організована Державною податковою службою України.

Захід проходив під головуванням в.о. Голови ДПС України Євгена Олейнікова за участі Першого заступника Голови ДПС Наталії Рубан, керівників профільних департаментів та управлінь служби, керівників територіальних органів ДПС України. Участь у заході також взяла начальник ДПС у м. Києві Злата Лагутіна.

Під час семінар-наради обговорювалися основні напрями роботи податкової служби, також акцентувалася увага на зміні моделі функціонування служби.

В рамках заходу були розглянуті питання щодо необхідності чіткої організації роботи з податковими ризиками, якісного запровадження комплексної системи реагування на податкові ризики та щодо правильного супроводження судових справ щодо реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН та рішень комісій регіонального рівня про внесення платників податків до категорії ризикових.

Учасники семінар-наради мали змогу подискутувати та поділитися інформацією, яка допоможе всебічно аналізувати проблемні питання та приймати вірні рішення у роботі з податковими ризиками.

Начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна відзначила для себе загальну ефективність та користь почутої інформації під час семінар-наради.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine