Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості запровадження одноразового добровільного декларування під час зустрічі

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 14:43

Сьогодні Головним управлінням ДПС у м. Києві проведено чергову онлайн зустріч за участю фахівців податкової та платників податків столиці.

Тема заходу – законодавчі новації щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Відкрив онлайн зустріч заступник начальника ДПС Києва Вадим Дідок, який зазначив: «Кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування стартувала 01 вересня 2021 року та триватиме до 01 вересня 2022 року. Декларація подається до центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну податкову політику в електронному вигляді через «Електронний кабінет, за допомогою кваліфікованого електронного підпису».

Фахівці ДПС Києва поінформували платників податків про категорію осіб, яка може скористатися правом добровільного декларування, розповіли про об’єкти, які підлягають обов’язковому декларуванню тощо.

Окрім того податківці ознайомили слухачів з формою одноразової (спеціальної) добровільної декларації та розповіли про порядок її подання. Також акцентували увагу на тому, що одноразова добровільна декларація подається особисто декларантом в електронній формі.

Наприкінці заходу спікерами ДПС Києва надано відповіді на питання платників податків, що стосувалися теми онлайн зустрічі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine