Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання стосовно одноразового добровільного декларування розглядалися на засіданні «круглого столу»

, опубліковано 13 жовтня 2021 о 15:24

Сьогодні відбулося чергове онлайн засідання «круглого столу» для платників податків за участю заступника начальника ДПС Києва Вадима Дідка. Тема заходу: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування».

Фахівці столичного податкового управління ознайомили учасників заходу з інформацією про те хто має право скористатися можливістю, щодо ставок одноразового збору, стосовно порядку заповнення декларації тощо.

Податківці зосередили увагу слухачів на тому, що серед активів декларант може вказати валютні цінності (крім коштів у готівковій формі), частки у майні юридичних осіб, які знаходяться в Україні чи за кордоном, цінні папери, рухоме та нерухоме майно, зокрема об’єкти незавершеного будівництва.

Заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок зазначив: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – можливість легалізувати доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не в повному обсязі. Процедура декларування є абсолютно добровільна. Більше того, декларант не повинен підтверджувати джерела своїх доходів».

Також учасників заходу було поінформовано про інформаційні джерела на яких розміщуються роз’яснювальні матеріали із зазначеної тематики.

На запитання, які виникали у суб’єктів господарювання під час онлайн засідання «круглого столу» надано змістовні відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine