Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування під час онлайн семінару

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 16:58

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся тематичний онлайн семінар для суб’єктів господарювання м. Києва. Під час заходу обговорили питання, які виникають у платників ПДВ, що стосуються зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування.  

Відкриваючи захід, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Олена Крупнова повідомила: «З початку року СМКОР зупинено реєстрацію 178 тисяч податкових накладних. Сума ПДВ по таких податкових накладних складає 3 753 мільйони гривень. Водночас, по ризиковим суб’єктам господарювання зупинено майже 58 тисяч податкових накладних на суму майже 1 949 мільйонів гривень».

Під час заходу спікери розглянули основні причини зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, а також розповіли про типові помилки, що допускаються при реєстрації податкових накладних.

Крім того, податківці нагадали, що з алгоритмом дій у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування, можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС.

На завершення заходу онлайн слухачі отримали вичерпні відповіді на запитання стосовно заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine