Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн засідання «круглого столу» щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування

, опубліковано 25 жовтня 2021 о 12:34

З метою інформування платників податків столиці щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено чергове засідання «круглого столу».

Відкриваючи захід заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок зауважив: «Декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина, який має право на таке декларування. Декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо платниками через Електронний кабінет. До подання одноразової декларації платник має розмістити кошти в національній або іноземній валютах на спеціальному рахунку, що може бути відкритий в банках України».  

Під час заходу фахівці податкової м. Києва розповіли слухачам про об’єкти, які підлягають обов’язковому декларуванню та які об’єкти декларувати не потрібно. До останніх, зокрема, відносяться квартири, площа яких не перевищує 120 кв. метрів, житлові будинки, площею не більше 240 кв. метрів та земельні ділянки у межах норми безоплатної приватизації. Не підлягають обов’язковій декларації один транспортний засіб особистого некомерційного використання та інші активи, сумарна вартість яких не перевищує 400 тисяч гривень.

На всі питання щодо заявленої теми, які надходили від платників податків були надані кваліфіковані відповіді.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine