Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці обговорювали норми одноразового добровільного декларування під час зустрічі

, опубліковано 26 жовтня 2021 о 12:56

Про основні норми та положення закону, процедуру подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – декларація) та форму декларації розповідали податківці під час чергової онлайн зустрічі з платниками податків Києва.

«Декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина. Подані декларації підлягають лише камеральній перевірці, тобто на предмет наявності арифметичних та логічних помилок. Податкова перевірка щодо джерела отриманих декларантом задекларованих активів не проводиться», – наголосив заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок, відкриваючи онлайн зустріч.

Під час заходу фахівці Головного управління ДПС у м. Києві розповіли про алгоритм подання декларації, а також переваги користування Електронним кабінетом при поданні декларації. Крім того, слухачам нагадали, що на вебпорталі Державної податкової служби України у банері «Одноразове добровільне декларування» розміщено приклад заповнення декларації.

На завершення заходу податківці звернули увагу, що громадяни мають можливість щоденно з 10.00 до 11.00 години отримати консультацію щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування за номером телефону «гарячої лінії»: 454-67-00.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine