Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про одноразове добровільне декларування під час зустрічі

, опубліковано 28 жовтня 2021 о 16:52

Сьогодні у столичній податковій службі було проведено чергову онлайн зустріч з платниками податків. Тема заходу: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування».

Відкриваючи захід заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок зазначив: «Із задекларованих активів громадяни повинні будуть сплатити збір, зокрема, 5 відсотків щодо валютних цінностей на рахунках у банках в Україні, а також інших активів, що знаходяться (зареєстровані) в Україні; 9 відсотків щодо валютних цінностей на рахунках в іноземних фінансових установах, а також з інших активів, що знаходяться за кордоном; 2,5 відсотка щодо мінімальної вартості державних облігацій України, придбаних декларантом».  

Під час зустрічі фахівці столичної податкової наголосили, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається на добровільній основі та виключно в електронній формі через Електронний кабінет, вхід до якого здійснюється за допомого кваліфікованого електронного підпису.

Крім того, податківці звернули увагу онлайн слухачів, що на офіційному вебпорталі ДПС створено банер «Одноразове добровільне декларування» в якому, зокрема, розміщено покрокову інструкцію подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та приклади її заповнення.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine