Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через Електронний кабінет під час зустрічі

, опубліковано 20 жовтня 2021 о 15:30

Сьогодні у столичній податковій службі було проведено чергову онлайн зустріч з платниками податків за участю заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадима Дідка. Тема заходу: «Подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через Електронний кабінет».

Під час заходу столичні податківці нагадали онлайн слухачам, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу, в електронній формі та розглянули покроковий алгоритм подання такої Декларації через Електронний кабінет.

Крім того, в ході зустрічі Вадим Дідок підкреслив: «Уточнююча Декларація після закінчення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування подається за умови подання декларантом звітної (нової звітної) Декларації до строку закінчення зазначеного декларування та отримання за результатами проведеної камеральної перевірки повідомлення. Інших підстав для подання уточнюючої Декларації після закінчення періоду декларування не передбачено».

На завершення заходу фахівці податкової м. Києва надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine