Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч зі столичними платниками податків щодо добровільного декларування активів фізичних осіб

, опубліковано 22 жовтня 2021 о 14:09

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено тематичну онлайн зустріч з платниками податків м. Києва. Під час заходу розглядалися питання щодо добровільного декларування активів фізичних осіб.

В ході зустрічі фахівці столичної податкової нагадали, що кампанія добровільного декларування активів фізичними особами триватиме до 01 вересня 2022 року. Акцентували увагу онлайн слухачів, що податкова амністія розповсюджується, зокрема, на активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном.

«Фізична особа, яка розмістила кошти у національній валюті на поточному рахунку зі спеціальним режимом використання у банку України, при поданні одноразової (спеціальної) добровільної декларації повинна надати документ, який підтверджує таке розміщення: виписку зі спеціального рахунку/довідку про відкриття спеціального рахунку та залишку коштів на ньому (у паперовій/електронній формі)», – підкреслив заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок під час зустрічі. 

Наприкінці заходу онлайн учасникам зустрічі надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми, а також рекомендували долучатися до інформаційних ресурсів ДПС.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine