Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС запорука комфортного ведення бізнесу – головна тема онлайн зустрічі

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 14:21

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулась онлайн зустріч заступника начальника податкової м. Києва Вадима Дідка з представниками бізнесу столиці. Тема заходу: «Електронні сервіси ДПС».

«Платники податків мають можливість отримати всю необхідну інформацію щодо змін у законодавстві, довідки, консультації, а також  подати звітність без особистого візиту до центрів обслуговування платників столиці за допомогою електронних сервісів ДПС. Інновації та запровадження вдалих ІТ-рішень дасть можливість бізнесу зберегти свій час та здійснювати спілкування з податковою онлайн», – наголосив заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок, відкриваючи онлайн зустріч.

Під час заходу фахівці Головного управління ДПС у м. Києві повідомили, що для якісного обслуговування платників податків та забезпечення умов комфортного ведення бізнесу Державною податковою службою розроблено низку безкоштовних електронних сервісів. Зокрема, на вебпорталі ДПС України можна скористатися такими сервісами: Електронний кабінет, інформація з реєстрів, загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, тощо.

На всі запитання, які виникали у платників податків під час онлайн зустрічі податківці надали змістовні відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine