Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відповідальність суб’єктів господарювання за порушення використання РРО – головна тема чергового засідання «круглого столу»

, опубліковано 11 жовтня 2021 о 11:40

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві проведено чергове засідання «круглого столу» для платників податків. Тема заходу: «Відповідальність суб’єктів господарювання за порушення використання РРО».  

«У разі застосування контролюючим органом до суб’єкта господарювання фінансових санкцій, визначених п. 1 ст. 17 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», особи, які здійснюють розрахункові операції і посадові особи такого суб’єкта господарювання притягаються до адміністративної відповідальності, згідно зі ст. 1551 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – під час заходу наголосила заступник начальника податкової м. Києва Інна Якушко.

В ході заходу фахівці Головного управління ДПС у м. Києві  розповіли про те, які саме розміри штрафних санкцій передбачені за порушення порядку проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. Також податківці звернули увагу онлайн слухачів на розміри штрафів за такі ж порушення вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню.

На завершення заходу учасники мали можливість поставити запитання фахівцям столичної податкової щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine